Hilscher rendszerautomatizálás

Hilscher rendszerautomatizálásA Hilscher rendszerautomatizálási kft. 1986-ban alakult. Ma a vállalatnak több mint 260 alkalmazottja van és 10 irodával rendelkezik világszerte. A folyamatos növekedés filozófiájának a cég saját erőforrásai biztosítanak alapot, a vállalat megbízható partnere az ügyfeleinek. Minden folyamat tanúsítása az ISO 9001 és 14001 szerint történik.

A Hilscher szakterülete az ASIC (alkalmazás-specifikus integrált áramkör) technológia terepi buszhoz és valós idejű Ethernethez, valamint ipari kommunikációs megoldások fejlesztése és gyártása modern gyári automatizáláshoz. A Hilscher termékkínálata a PC-kártyáktól, átjáróktól, OEM-dugós moduloktól az erőteljes ASIC-ig foglalja magába, beleértve az összes fő terepi busz és a valós idejű Ethernet protokollt. Ezeket világszerte használják az automatizálási eszközök és a vezérlőrendszerek közötti kommunikációra. A PC-kártyák területén a Hilscher a piacvezető. A Hilscher egyedülálló tulajdonsága a terepi buszok és a valós idejű Ethernet megoldások széles kínálata ugyanazon a hardveren alapulva.

A Hilscher a netX technológiát az eszközgyártók számára kínálja, beleértve a fejlesztési szolgáltatásokat és a testreszabott modulgyártást. Ezen a területen a Hilscher nem csak a fő gyártók rendszerpartnere. A vállalat ügyfélkörében számos mérnöki cég, megoldásszolgáltató és rendszerintegrátor található. Ezenkívül a Hilscher az összes terepi busz- és valós idejű Ethernet-szervezetben jelen van.