Automatizálás, ipari kommunikáció

A Helmholz termékek a Siemens  S7 rendszerekhez kínálnak kompatibilis és kiegészítő elemeket kedvezményes áron!

A kompatibilis elemek "csak" annyit tudnak, mint az eredeti Siemens modulok, a kiegészítő termékek egyedi és hatékony megoldást adnak egy specifikus problémára.

 A Systeme Helmholz elemeket 100% "eredeti Siemens csere" garanciával adjuk!

Optikai érzékelők

Az optikai érzékelők számtalan területen alkalmazhatóak, ennek megfelelően egyes érzékelők kifejezetten egy-egy specifikus feladatra is ki lehetnek hegyezve. Természetesen vannak általános célú érzékelőink, melyekkel a feladatok túlnyomó része megoldható. A Tri-Tronics érzékelőkről mindenképpen elmondható, hogy megbízhatóak, gyorsak és a fejlesztésekben is innovatív szerepet vállal a gyártó. A kedvező árának köszönhetően az érzékelőkről elmondható, hogy hosszútávon mindenképpen megtérülő választás. 

Szivárgásellenőrzés, átfolyások mérése a termelésben

Az ipari termelés szerves része lett a minőségellenőrzés. Azon termékek esetében, ahol a megfelelő tömítettség, vagy áteresztés a minőséget befolyásoló paraméter, ezek ellenőrzésében hatékony segítséget nyújtanak az ATEQ szivrárgásmérő műszer vagy átfolyásmérő műszerek.

A szivárgásmérés olyan tudomány, ahol főleg a gyakorlati tapasztalat segít, hogy megtaláljuk az ideális megoldást a termelékeny méréshez. Nálunk megvan az a tudás, amivel az ideális konfigurációt összeállítva nagy megbízhatósággal ellenőrizheti a termékei minőségét.